Ne puteti contacta telefonic de luni pana vineri intre 10-20
DIABETOVIT.com AFINOSAN AFINOSAN – regleazã natural tranzitul intestinal

AFINOSAN – regleazã natural tranzitul intestinal

Supliment alimentar pentru buna funcționare a mucoasei stomacale și intestinale și pentru sãnãtatea ficatului, AFINOSAN constituie soluția naturalã idealã pentru  reglarea tranzitului intestinal, eliminarea tulburãrilor digestive (balonare, meteorism, constipație), pentru susținerea funcționãrii normale a ficatului și a capacitãții de regenerare a acestuia, favorizând circulația sanguinã și contribuind la creșterea imunitãții organismului.

 

AFINOSAN este un produs sutã la sutã natural, ale cãrui ingrediente beneficiazã de certificate ECO (ce atestã cã în procesul de cultivare al fructelor din compoziția sa nu au fost utilizate pesticide), neavând efecte secundare asupra organismului uman. AFINOSAN nu este un medicament, nu conține conservanți sau îndulcitori și nu provoacã dependențã. Acesta se administreazã pe durata manifestãrii simptomelor ce țin de dereglarea tranzitului intestinal, restabilind echilibrul acestuia, rezultatele observându-se dupã 1-2 zile de la prima administrare. Folosirea pe termen lung aduce beneficii și sãnãtãții și elasticitãții venelor, bunei circulații a sângelui la nivelul capilarelor, ajutând astfel circulația de la nivelul picioarelor. Produsul susține funcția retinei și menținerea sãnãtãții ochilor, protejeazã ficatul și potențialul lui de detoxifiere, fiind util pentru menținerea funcțiilor fiziologice de purificare a organismului.

 

AFINOSAN conține o cantitate mare de afin negru, care în coroborare cu afinul roșu și cu armurariul din compoziție sunt o importantã sursã de vitamine și minerale, necesarã organismului uman afectat de atacul radicalilor liberi.

 

Fructele de afin sunt bogate  în antioxidanți (antocianinã), vitaminele A, B, C, E, fier, zinc, seleniu, având rol în stimularea imunitãții organismului. Fructele de afin ajutã la neutralizarea radicalilor liberi, favorizând tranzitul intestinal, iar împreunã cu merișorul ajutã la pãstrarea acuitãții vizuale prin conținutul de flavonoizi.

Semințele de armurariu conțin silimarinã, bioflavonoide, aminoacizi, saponine, steroli, tocoferoli, ele fiind un stimulent al digestiei, susținând funcția hepaticã prin eliminarea toxinelor din ficat și prin contribuția la regenerarea celulelor ficatului, protejând împotriva substanțelor toxice.

Fructele de merișor conțin acizi organici, vitamina A (ca beta-caroten), vitamina B (B1, B2, B3),vitamina C, potasiu, fosfor, magneziu, calciu, prevenind infecțiile din organism și susținând funcționarea normalã a sistemului urinar.

 

AFINOSAN, spre deosebire de alte produse similare existente pe piațã, NU CONȚINE: glucozã, lactozã, amidon, steareat de magneziu (E470b,E572), talc (E553), coloranți sau arome !

O cutie de AFINOSAN contine 50 de capsule, pretul pe durata intregului an 2020 fiind de 10 lei pe cutie. Comenzile pentru acest produs se pot face AICI.

 

SÃNÃTATEA VINE DIN NATURÃ !

Lasa un raspuns