Ne puteti contacta telefonic de luni pana vineri intre 10-20
DIABETOVIT.com DIAFITOSAN ECO, mai bun si mai sãnãtos !

ECO, mai bun si mai sãnãtos !

Produsele eco sunt cele obtinute fara utilizarea de substante chimice, fara adaosuri de substante sintetice in prepararea lor, ce nu au fost modificate genetic sau expuse iradierii. Ele nu contin E-uri, motiv pentru care pot preveni boli grave. Sunt produse sanatoase, avand o cantitate mai mare de nutrienti ca alte produse similare ce nu sunt eco. Spre exemplu, fructul de afin ecologic contine cu pana la 40% mai multi antioxidanti decat afinul de cultura, la cultivarea caruia se folosessc ingrasaminte chimice pe baza de azot. Cromul, seleniul, calciul, litiu sau magneziu se gasesc in cantitati mult mai mari in produsele eco decat in cele conventionale. Singurul dezavantaj al produselor eco este… pretul lor ridicat. Productivitatea mica fata de produsele ne-ecologice e cauza acestui lucru.

In Romania, desi produsele eco nu sunt inca accesibile majoritatii populatiei, pe masura educarii populatiei si a cresterii nivelului de trai, atitudinea se va schimba. Asa cum in diabet, pacientul trebuie sa invete intai de toate sa-si schimbe stilul de viata, alimentatia, sa manance sanatos, la fel, pe masura ce populatia va constientiza ca un produs ieftin inseamna de cele mai multe ori un produs nesanatos, pe masura ce va invata sa studieze eticheta fiecarui produs pentru o informare corecta a ceea ce consuma si situatia financiara i-o va permite, va realiza importanta orientarii spre tot ce inseamna ecologic. Avantajele pentru sanatate si pentru viata sunt incomensurabile.

Diafitosan, in ciuda faptului ca este un produs 100 % ecologic si are o calitate superioara multor produse similare existente pe piata, nu are un pret prohibitiv, preocuparea noastra principala fiind accesul unui numar cat mai mare de persoane la beneficiile sale.

Lasa un raspuns

Articole similare