Ne puteti contacta telefonic de luni pana vineri intre 10-20
DIABETOVIT.com DIAVIT PRET PROMOTIONAL LA “DIAVIT” PANA LA SFARSITUL LUI 2014 !

PRET PROMOTIONAL LA “DIAVIT” PANA LA SFARSITUL LUI 2014 !

promotiePE TOATA DURATA ANULUI 2014 PUTETI ACHIZITIONA PRODUSUL DIAVIT LA PRET PROMOTIONAL ! PENTRU ORICE COMANDA DE MINIM 6 CUTII DE DIAVIT, PRETUL UNEI CUTII VA FI DE 24 DE LEI; PENTRU COMENZILE MAI MICI DE 6 CUTII, PRETUL RAMANE DE 25 DE LEI PE CUTIE.

TARIFUL DE EXPEDIERE PRIN POSTA S-A MODIFICAT DUPA CUM URMEAZA, DATORITA SCUMPIRII DE LA 6 IANUARIE 2014 A TARFIFELOR PRACTICATE DE POSTA ROMANA:

– UN COLET CU MAXIM 3 CUTII DE DIAVIT VA COSTA 11 LEI

– UN COLET CE CONTINE DE LA 4 CUTII IN SUS, INDIFERENT DE NUMARUL TOTAL DE CUTII COMANDATE, VA COSTA 12 LEI

COLETELE TRIMISE SIMPLU LA TARFIFELE SUS AMINTITE AJUNG LA DESTINATAR IN MINIM 3 ZILE DE LA TRIMITERE, URMAND A FI ANUNTATI PRINTR-UN FLUTURAS DE FACTORUL POSTAL SI A VA PREZENTA LA OFICIUL POSTAL DE CARE APARTINETI PENTRU A PUUTEA RIDICA PACHETUL.

 

EXISTA SI VARIANTA LIVRARII COLETULUI PRIN SERVICIUL DE CURIERAT RAPID AL POSTEI ROMANE (PRIORIPOST), IN 24 DE ORE DE LA EXPEDIERE, CU LIVRARE LA ADRESA INDICATA (CU ALTE CUVINTE, COLETUL VA ESTE ADUS ACASA). IN ACEST CAZ, TARIFUL DE EXPEDIERE VA FI DE 20 LEI PE COLET, INDIFERENT DE NUMARUL DE CUTII COMANDATE.

 

PRODUSELE INCLUSE IN PROMOTIE AU CEL MAI BUN TERMEN DE VALABILITATE DISPONIBIL LA MOMENTUL EXPEDIERII, FACAND PARTE DIN ULTIMUL LOT SCOS PE PIATA DE LABORATORUL DE MICROPORDUCTIE.

COMANDA MINIMA PENTRU LIVRARILE PRIN CURIER RAPID ESTE DE 3 CUTII DE DIAVIT, IAR COMANDA MINIMA PENTRU LIVRARILE PRIN POSTA SIMPLA ESTE DE 2 CUTII DE DIAVIT.

PROMOTIA ESTE VALABILA PE DURATA INTREGULUI AN 2014 CU EXCEPTIA URMATORULUI CAZ:

* MODIFICAREA PRETULUI MATERIEI PRIME LA FURNIZOR PENTRU PRODUCEREA “DIAVIT”, CARE AR DUCE AUTOMAT LA SCUMPIREA PRODUSULUI FINAL, SITUATIE CE VA FI ANUNTATA DIN TIMP.

 

SPECIFICAREA NUMARULUI DE TELEFON ESTE OBLIGATORIE, ALTFEL COMANDA NU ESTE INREGISTRATA !


Lasa un raspuns

Articole similare